De volgende halte…

Na de vorige blog bleef er nog 1 vraag onbeantwoord… Wat wordt de nieu
we uitdaging? Na enkele dagen verlof, is het morgen tijd voor “de volgende halte” Na 10 jaar Brussel kom ik nu een beetje dichter bij huis werken, namelijk in Leuven.

Ik start er morgen als hoofd Communicatie bij de LDe Lijn Busijn Vlaams-Brabant. Een hele nieuwe uitdaging die op me wacht, maar ik kijk er enorm naar uit. Al zorgen de ziektebacteriën er momenteel voor dat de start met een iets lager energiepeil zal genomen worden.

Maar ziek of niet, morgen wordt een enorm boeiende dag. Heel wat nieuwe gezichten, nieuwe materie en nieuwe uitdagingen! Een mooie voorbereiding van de start van het nieuwe jaar.

Het voelt een beetje alsof morgen mijn eerste schooldagje is.  Een gezonde portie zenuwen en de nodige kriebeltjes in mijn buik… Maar klaar of niet… morgen stap ik af aan de volgende halte en geef ik er samen met een (voor mij) nieuw team een goei lap op! Officieel geen ambtenaar meer… maar wel nog steeds: tot uw dienst!

 

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

2 gedachtes over “De volgende halte…”

  1. Heel veel succes met de nieuwe uitdaging! Heb al vaak gezegd dat ze daar nood hebben aan het herzien van hun communicatie. ’t Gaat daar dus volledig in orde komen nu! Ben ik blij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 252

Enjoy this blog? Please spread the word :)