Een nieuw jaar… nieuwe voornemens

Mijn lijstje voornemens van vorig jaar ben ik eigenlijk goed nagekomen.. al was dat niet zo moeilijk šŸ™‚ (zie post: https://sjdeputter.dddsj.be/2011/01/03/voornemens-basta/) Maar goed, we zullen dit jaar nog is een serieuze poging doen…Ā  Mijn lijstje voornemens 2012:

1. iets gek doen, somethingĀ I never did before :),

2. verhuizen, bij voorkeur in het eerste semester van 2012,

3. 1 angst overwinnen,

4. aantal e-mails verminderen, door zelf minder te mailen,

5. 2 keer nadenken voor ik iets zeg,

6. het imago van de ambtenaar mee een positieve boost helpen geven,

7. me niet meerĀ ergeren in de dino’s en de Yoshi’s van onze maatschappij,

8. meer opkomen voor wat ik zelf wil, jezelf altijd op de 2de plaats zetten is niet de oplossing,

9. mijn rijbewijs eindelijk eens halen :),

10. positief blijven: what doesn’t kill me, makes me stronger.

Bon… hoe zinvol ze allemaal zijn.. weet ik jullie volgend jaar te zeggen :).

Have fun in 2012!!!

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 252

Enjoy this blog? Please spread the word :)