Voornemens…basta!

wie goede voornemens vergeet is e kieken, wie er maakt is een idioot…

Velen kregen van mij bij oudjaar dit bericht en ik geef het toe: ik ben een idioot! Het voornemen van mij niet meer te ergeren aan bepaalde mensen, 2 minuten heeft het geduurd: proficiat aan mezelf! Het is officieel: goede voornemen, ze zijn voor niets goed!

maar ik ben een positieve denker en heb er daarom iets op gevonden…  mijn goede voornemens van dit jaar: ik ga soldenshoppen en dingen kopen die ik totaal niet nodig heb, ik ga niet op dieet en gewoon eten wat ik super lekker vind en diëten doen we morgen wel, ik ga niet elk weekend aan mijn thesis werken, ik vertik het van mijn kousen onmiddelijk de wasmand in te gooien, ik hou mijn ergernissen voor mezelf en blijf gewoon vriendelijk lachen en als ik zin heb om tot ’s avonds laat een boek te lezen om dan ’s ochtends grommelig wakker te wakker zal ik dat zeker doen… 

Ik ben er zeker van dat ik mijn goede voornemens hou, en jij?

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

2 gedachtes over “Voornemens…basta!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 252

Enjoy this blog? Please spread the word :)