Het ga je goed 2017! Welkom 2018….

De laatste uurtjes van 2017 gaan in. 

Iedereen maakt zich klaar voor het feestje van het jaar… zowel het als het nieuwe. Overal duiken de terugblikken op…
Ik kijk niet graag terug. Maar ik ben het 2017 verschuldigd. Net zoals elk jaar was je een jaar van vreugde en verdriet. Van zonnestraaltjes en van donkere momenten.  Van het verwelkomen van nieuwe mensen in mijn leven en het afscheid nemen van anderen.  2017… je was soms genadeloos hard voor me. De grootste droom die ik koesterde nam je mij harteloos af. Een verlies dat moeilijk te plaatsen valt en hoop die soms moeilijk te vinden is. Maar, je was niet alleen hard. Je was ook gul. Gul in (nieuwe) vriendschappen, gul in liefde en gul in warmte om me heen. Je zorgde de laatste maanden voor een fantastisch lichtstraaltje in ons gezinnetje. 2017 bedankt voor wat je ons bracht.

Via deze weg wil ik mij oprecht verontschuldigen bij iedereen wie ik in 2017 zonder het zo te willen toch gekwetst heb. Ik wil mij verontschuldigen bij iedereen voor wie ik dit jaar geen tijd vond om even af te spreken. Ik wil mij verontschuldigen bij iedereen die ik ontgoocheld heb zonder dat ik dat zelf wou.  Sorry als ik door omstandigheden niet altijd kon klaarstaan wanneer je het nodig had. Sorry dat ik soms ook even aan mezelf moest denken.

Ik wil ook iedereen bedanken die er het afgelopen jaar voor me was. Zowel virtueel als irl. Ik wil iedereen bedanken die even de tijd nam om te luisteren. Ik wil iedereen bedanken die me een schouder gaf om even op uit te huilen. Ik wil jullie bedanken voor de aanmoedigingen. Bedankt voor de kleine lichtjes in de duisternis. Bedankt om mij even alleen in mijn coccon te laten wanneer ik daar nood aan had. Bedankt om mij daar tijdig uit te sleuren als ik te diep zat.  Een speciale dankjewel voor iedereen die me troost gaf bij het verlies van een klein sterretje. Bedankt om in mij te geloven en vooral…bedankt omdat ik gewoon mezelf kon zijn.

Ik wens jullie voor 2018 allemaal wat tijd. Tijd om jezelf te ontdekken. Tijd om jezelf te zijn. Tijd om te genieten. Tijd voor anderen. Tijd voor alles waar jij zin in hebt. Ik wens jullie voor 2018 de moed om gewoon jezelf te zijn. Ik wens jullie voor 2018 een goede gezondheid en de juiste mensen om je heen. Ik wens jullie in 2018 kleine lichtpuntjes in de duisternis. Ik wens jullie voor 2018 de durf om eens gewoon lekker aan jezelf te denken.  

Geniet van de laatste uren van 2017. Geniet van de eerste momenten van 2018. En vooral: hou het veilig vannacht, op elk mogelijke manier! 🙂

Tot in 2018 lieve vriendjes.

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

Een gedachte over “Het ga je goed 2017! Welkom 2018….”

  1. Excuses aanvaard, al waren ze niet nodig.
    En een oprechte dankjewel, je weet wel waarom.
    Laat 2018 voor jou een jaar zijn dat overloopt van mooie en gelukkige momenten, en bevolkt door warme en meelevende mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_copylinkIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 253

Enjoy this blog? Please spread the word :)