Gelukkige verjaardag grote held

Het is vandaag de 15de keer dat de 21ste december nooit meer hetzelfde zou zijn. Geen feest, geen lekker eten, geen cadeautjes en geen… Gelukkige verjaardag papa.

Elke dag denk ik aan hem. Bij alles wat ik doe, hoop ik dat hij fier is. Bij elke belangrijke dag mis ik hem naast me. Lieve papa… Waar je ook bent…ik weet dat het daar een topfeest is vandaag. Doe je glas nog maar eens vol en geniet! Met jou in gedachte… Schol!

Voor mijn held.

Papa, papa kijk naar Janneke maan!
Lieve kleine meid, hij heeft zijn best gedaan,
Heel hard getrapt en veel werk verricht.
Hand in hand wandelend in het mooie maanlicht….
Als volwassen vrouw wandel ik nu naar jou.
Ik pak je heel stevig vast.
Je leest in mijn donkere ogen dat ik van je hou.
Mijn hele gezicht dat lacht…
Ik vertel je over alles wat ik heb bereikt.
Robbe komt je kusjes geven.
Ik weet dat je fier naar ons kijkt,
trots op alles wat ik deed in mijn leven.
Maar stiekem vecht ik tegen de tranen,
als ik zachtjes “gelukkige verjaardag papa” zeg.
Waarna ik jou foto, heel voorzichtig terug op tafel leg…

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

Een gedachte over “Gelukkige verjaardag grote held”

  1. Het went nooit, niet? Ik kan er ook van meespreken, helaas. En dus weet ik helaas ook hoe je je voelt vandaag.
    Dikke troostknuffel… x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 252

Enjoy this blog? Please spread the word :)