Back to business…

8 weken na het verlies van ons vruchtje ga ik morgen terug aan de slag. Hoewel ik de voorbije weken echt uitkeek naar deze dag, moet ik toegeven dat ik vandaag met heel gemengde gevoelens rondloop. Ik moet vooral aan mezelf toegeven dat ik niet durf zeggen dat ik er ook echt klaar voor ben.
De afgelopen week heb ik geprobeerd weer wat actieve activiteiten op te nemen en telkens merkte ik dat mijn lichaam na een halve dag inspanning, heel wat moest recuperen. Ook dat zorgde ervoor dat naarmate maandag dichterbij kwam ik mezelf meer en meer ging afvragen of ik er wel klaar voor was.
Ook de dokter liet duidelijk haar twijfels blijken. Ik moest vooral naar mijn lichaam luisteren zei ze. De kans dat de burnout van 2 jaar geleden zou hervallen is immers groot….

Maar mijn hart en willetje zijn altijd sterker geweest dan het verstand. Dus ik ga morgen terug aan de slag. Ik kijk er naar uit om de collega’s terug te zien, ik kijk er naar uit om verder te werken aan ons project en weer wat nieuwe zaken te lanceren, ik kijk er naar uit om niet meer tussen mijn vier muren weg te kwijnen…

Ik wil iedereen die me de afgelopen weken heeft gesteund en mij de tijd heeft gegeven om alles te verwerken, bedanken! Door bijkomende privé issues was mezelf mentale rust geven niet altijd een optie, maar ik ben heel blij dat ik toen bij vrienden, mijn familie en mijn  verloofde terecht kon om mijn hart te luchten. Ik weet dat elk van hen zich ook zorgen maakt  om mijn eerste werkdagje morgen, maar ik beloof dat ik op mezelf zal letten ;).

Ik heb nog een weg af te leggen vooraleer ik mentaal en fysiek weer op dezelfde hoogte zit als 8 weken geleden, maar ik hoop dat morgen een eerste stap is. Ik hoop dat ik niemand moet teleurstellen…en niet in het minst mezelf.

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

4 gedachtes over “Back to business…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_copylinkIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 253

Enjoy this blog? Please spread the word :)