Geen hoogtevrees hebben… dat stond niet in de jobomschrijving

Vandaag mijn allereerste werkdagje bij FOD Financiën. Ik heb het overleefd, het ging zelf goed ;o). Het is best wennen, na 8 jaar binnenstappen bij een andere werkgever en terug het groentje van de dienst worden.

Maar gelukkig werd ik vandaag goed onthaald. En voor wie denkt dat de administratie traag werkt… guess again, ik had vandaag zelf al een pc!

Weinig te vertellen over zo een eerste dag. Vele nieuwe gezichten, vele nieuwe verhalen, vele nieuwe impressies, nieuwe manier van werken,… Op de namen zal ik nog even moeten oefenen de komende weken, maar wat me vandaag wel is bijgebleven? Het fantastisch mooie zicht… vanaf de 24ste verdieping. Voor dit kleine meisje met hoogtevrees toch wel een uitdaging…maar het uitzicht… prachtig!

10860920_10153055806502505_2195552104795398526_o

Hop naar nieuwe avonturen bij de FOD Financiën… 2015 wordt een boeiend jaar!

Please follow and like us:

Een gedachte over “Geen hoogtevrees hebben… dat stond niet in de jobomschrijving”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *