Afscheidscadeautjes en welkomstberichten…

WP_20150201_00229 januari was mijn allerlaatste werkdagje op de FOD Economie. Ik hou niet van afscheid nemen en ik had mezelf dan ook voorgenomen om in stilte te vertrekken. Dat was buiten mijn lieve collega’s gerekend die me verrasten met een afscheidsdrink. Geen lange speeches voor mij, wel een gezellig samenzijn, met het nodige vertier en gelach…. Ik ben mijn dag begonnen met een traan en ben die zo ook geëindigd. Het was een raar gevoel, die lege bureau achter me laten…

Mijn lieve collega’s zorgden er alvast wel voor dat ik heel het weekend de doos Kleenex kon blijven bovenhalen :). Lieve woorden op de kaart, fijne herinneringen in mijn geheugen gegrift. Maar…met veel plezier bezocht ik vandaag de website van het Notarishuys in Diksmuide. Samen met het liefje de agenda uitpluizen en zoeken naar een datum om samen te genieten van een heerlijk weekendje. Een laatste afscheidscadeautje van een aantal topcollega’s..bedankt!

WP_20150201_00520150201143448

converserende_overheid

Maar zoals ik zei… elk afscheid is een nieuw begin. Morgen start ik bij de FOD Financiën.Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging, naar de nieuwe collega’s, naar de nieuwe avonturen. Veel nieuwe ideeën in mijn hoofd, nog vele vragen,…. het voelt een beetje aan als de eerste schooldag :).

Ik was alvast blij verrast toen ik de afgelopen week reeds enkele tweets kreeg van toekomstige collega’s. Fijn om weten dat je ergens welkom bent. En 1 tweetje sprong er alvast bovenuit….

#convgov De spirit zit alvast goed, ik heb zin in morgen!

 

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 173 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 174 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 252

Enjoy this blog? Please spread the word :)