Laat eens een scheetje voor het goede doel…

Mijn trouwe “fans” weten dat ik iets met dino’s heb… En vaak krijg ik dan ook foto’s, artikeltjes, teksten,… toegestuurd die iets met de dino’s en de Yoshi’s van onze maatschappij te maken hebben. Vandaag kreeg ik het artikeltje: “Dinosaurussen stierven uit door eigen winden.” (Knack: 6 mei 2012 http://www.knack.be/nieuws/planet-earth/dinosaurussen-stierven-uit-door-eigen-winden/article-4000091047511.htm)  opgestuurd.

Uit nieuw onderzoek blijkt nu dat de dinosaurussen zijn uitgestorven door de opwarming van de aarde…een opwarming die werd veroorzaakt door hun eigen methaanproductie… voor de moeilijke verstaander onder ons.. Scheten!

Ik wil nu 1 ding duidelijk maken.. Ik laat mij zéér zelden omringen door dinosaurussen en yoshi’s… toch niet als ik zelf een vrije keuze heb..

Met andere woorden… het is écht niet nodig om in mijn buurt scheten te laten om mee de strijd aan te gaan tegen de dino’s en yoshi’s van onze maatschappij… 🙂

Hoe het eventueel wel kan? Politievrienden die graag het antwoord kennen, kunnen zich nog tot morgen inschrijven voor #epz20 dat plaatsvindt op 9 mei in Genk. Workshop 24 ;o) (en check mijn voorlaatste blog voor een leuke tip :))  http://politieschool.plot.be/content.php?hmID=19&smID=33

Wanneer ik echter niet in de buurt ben… jah.. wie zei ook alweer: “Beter een scheetje voor iedereen, dan buikpijn voor mij alleen”?  🙂

Please follow and like us:
Pin Share

Gepubliceerd door

Sara Jane

- Verloofd met de liefste - Mama van 2 helden, plusmama voor 1 heldin - Levensgenieter en verlekkerd op al wat de zee te bieden heeft - Communicatieheld - Passie voor (Departement) Onderwijs - Krijgt energie wanneer ze mensen dingen laat doen waarvan ze zelf dachten dat ze het nooit zouden kunnen. Sommigen noemen dit leiderschap. Ik ga voor coaching - Positief, realtisch, creatief en soms een tikkeltje eigenwijs - Onzeker, al zullen velen dat ontkennen - Geen open boek. Al denken velen van wel - Digital geek - Social (media) freak - Ten alle tijden: gewoon mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/8/b/b/dddsj.be/httpd.www/sjdeputter/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 172

Enjoy this blog? Please spread the word :)